Ce cărți ne recomandă românii din America?!

146
sursa: amazon.com
sursa: amazon.com

Andreea Billig | LOS ANGELES | Cartea Aurei Imbarus, Out of Transylvania Night, mi-a fost tovarăș de drum în timpul unui zbor de la București la Los Angeles. Auzisem multe lucruri extraordinare despre carte și despre autoare și eram nerăbdătoare să le descopăr. Nici una și nici alta nu m-au dezamagit.

Out of the Transylvania Night este genul de roman care te ține cu sufletul la gură, iar acesta este unul dintre marile merite ale Aurei Imbarus. Chiar dacă ai o viață demnă de o ecranizare cinematografică trebuie să știi cum să o pui în pagină. Fiecare filă te face să vezi locurile, decorul, să trăiești alături de personaje fiecare emoție, fiecare eșec și fiecare reușită.

Cartea poate fi recepționată pe diverse paliere. Un american va fi fascinat de perioada agitată și primejdioasă a Revoluției din decembrie 1989. Românii își vor aminti probabil de primii lor pași în America. Unii se vor lăsa captivați de povestea de dragoste dintre Aura și Michael, atât de frumos povestită sau se vor regăsi în dorul de părinții care nu le mai sunt aproape. Pentru alții, cartea poate fi imboldul necesar pentru a înceta să se îndoiască de sine și a-și urma visul.

sursa: amazon.com

Out of the Transylvania Night este o carte despre iubire, curaj, puterea de a urma întotdeauna glasul inimii, de a fi autentic chiar și atunci când doare sau pare lipsit de sens. Este o carte scrisă autentic, de o femeie autentică, o scriitoare înnăscută, care nu se teme să își arate sufletul, cu momentele sale de strălucire și umbrele lui. Măcar pentru asta, romanul Aurei Imbarus merită un loc pe noptiera ta cu cărți.

Comentează