Blogul Tău

Scrie pe HORA in America 

Istoria mea

Suntem aici pentru că ne pasă de românii din America, iar faptul că ați accesat pagina noastră, este un semn că suntem într-un gând! „HORA in America” este o revistă romaneasca si a pornit de la ideea de a promova oamenii care au ajuns în SUA ca să-și realizeze visul american. Ne dorim ca diaspora românilor din America să devină o voce puternică, atât în România, cât și în țara adoptivă.

HORA in America vă invită să vă exprimați opiniile despre cum ați ajuns la succes, ce lecții ar trebui să învețe imigranții nou veniți, cum să prosperăm și să devenim o comunitate puternică și unită. Vă invităm să scrieți instoria Dvs sau să vă exprimați opiniile liber și independent pe platforma noastră.

Trebuie doar să trimiteți o solicitare la adresa [email protected] unde veți menționa numele de utilizator dorit, adresa dvs de emial şi o poză. Opiniile dvs contează, iar HORA in America este platforma unde ești mai bine informat, unde te bucuri că vorbești și simți românește în America.

Cerinţe şi reguli:

– Articolele publicate pe HORA in America trebuie să reprezinte opinii şi puncte de vedere personale, echilibrate şi argumentate;
– Sunt interzise articolele care conţin atacuri la persoană sau instigă la ură şi violenţă;
– Sunt interzise materialele preluate de pe alte site-uri sau platforme;
– Sunt interzise materiale ce tirajează informaţii neprobate;
– Sunt interzise materiale ce conţin un limbaj trivial şi licenţios;
– Sunt interzise articole ce conţin imagini cu tentă violentă, xenofobă sau pornografică;
– Autorul sa fie expert in domeniul despre care scrie sau un foarte bun cunoscator al unei situatii sau stari de lucruri;
– Subiectul articolului sa fie cat mai actual;
– Sunt interzise articolele care aduc atingere, de orice natură, platformei „HORA in America”.

După înregistrarea pe această platformă, veți putea administra independent propriul dvs blog, iar postările vor fi publicate în rubrica „Opinia Mea”, pe care o veți bifa din meniul de administrare. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru eventuale întrebări tehnice referitoare la administrarea postărilor dvs.