Goodies in the Pantry vă așteaptă cu cozonaci, sarmale și miel de Paști

300
Claudiu Giorgioni, antreprenor, Orange, CA
Claudiu Giorgioni, antreprenor, Orange, CA

Un restaurant de toată frumusețea te atrage să descoperi toate obiectele vechi colecționate de la bunici și să petreci o bună parte din timp, odată ce ai intrat pe ușa unde scrie “Goodies in the Pantry” din Oange, California. Și nu vei crede că înainte de deschiderea acestui local, se afla un magazin de bijuterii, doar că acum găsești o comoară românească. 

De Paști, cel mai iscusit bucătat, Claudiu Giorgioni, vă pregătește carne de miel, friptură de miel cu usturoi verde, ciorbă de miel cu leuștean, drob, sarmale, cozonaci, pască, prăjituri de casă, așa că nu pierdeți nicio ocazie să pășiți de sărăbători pragul magazinului Goodies in the Pantry.

Antreprenorul român a decis să ne prezintă o sesiune de “master class”, pe care vă invităm să o urmăriți chiar aici. Azi ne-a prezentat cum gătește slănina afumată și alte mezeluri din carne de mistreț, pe care le atârnă pe o afumătoare în stil american. Unul dintre clienți pășește pragul magazinului și se interesează dacă comanda lui de carne de căprioară este disponibilă. Ne povestește că vine aici de câteva ori pe lună ca să cumpere doar carne de vânat.

Cămara bunicii sau Goodies in the Pantry

Carne exotică și de vânătoare pe mesele americanilor, gătită cu dăruire de Giorgioni Claudiu. Românul a adus cu sine un colț de Românie într-un magazin, măcelărie și restaurant româno-american din #California de toată frumusețea. Vă invităm să urmăriți un master class de la Goodies in the Pantry ca să descoperiți tradițiile românești în #SUA #HORAinAmerica Protv Chișinău StirileTVR StirileProTV News Romania News Romania HotNews.ro

Posted by HORA in America on Tuesday, April 16, 2019

Așa cum majoritatea americanilor obișnuiesc să meargă la cină sau prânz în oraș, sunt ghidați de aplicația Yelp, și surprinderea mare este că opțiunea “Goodies in the Pantry” îți apare printre primele în lista restaurantelor recomandate din zonă.

Pe o suprafață de 1300 de fiți, poți comanda orice tip de prânz îți poftește inima, afumături, cartofi înnăbușiți și supe, piept, pastramă de cerb, iar dacă nu mai găsești mese disponibile, poți să le savurezi la muncă sau acasă.

„Afumăturile sunt cele mai solicitate, coastele de vițel, la fel. Am prins o nișă care este foarte rar întâlnită aici, iar dacă faci aceeași selecție la alte restaurante populare, te costă o groază de bani, cum ar fi pastramă, șuncă, Bacon de mistreț, antilopă, căprioară, acestea sunt cele mai apreciate feluri de bucate”, se laudă Claudiu.

Comentează