Recepție pe acoperiș în Washington DC în sprijinul refugiaților ucraineni din Moldova

126
Ambasada Republicii Moldova în parteneriat cu Fundația pentru o Societate Deschisă, Românii în DC și Ukraine Focus vă invită miercuri, 24 mai, de la 18:00 până la 20:00, la o „Recepție pe acoperiș în sprijinul refugiaților ucraineni din Moldova. .” Evenimentul va avea loc pe acoperișul Open Society Foundation, situat la 1730 Pennsylvania Avenue, NW în Washington, DC.
În ultimul an, războiul din Ucraina a generat un număr mare de refugiați care au nevoie de sprijin și asistență. Inițiativa civică „Moldova pentru Pace” s-a angajat să îi ajute pe acești oameni vulnerabili, în special femei și copii, oferindu-le hrană, adăpost transport și asistență informațională despre servicii medicale, educație etc.
Organizatorii își doresc să adune cât mai multe fonduri pentru a sprijini aceste eforturi și pentru a continua să ajute refugiații ucraineni din Moldova, de aceea toate donațiile făcute la acest eveniment vor fi oferite inițiativei „Moldova pentru Pace”.
La eveniment vor participa președintele Institutul Național Democrat, Derek J. Mitchell, Congresmanul Diana DeGette, Viorel Ursu, Ambasadorul Republicii Moldova în SUA.
Moldova a demonstrat că este într-adevăr o țară mică, dar cu inima mare! De la eveniment nu va lipsi muzica, dansul, se va organiza o licitație de picturi create special pentru această ocazie de renumita artistă plastică Vasiluța Vasilache, sticle de vin exclusiv de la micii producători din Moldova, bijuterii brodate manual de la Romotiv, precum și ocazia de a interacționa cu reprezentanți ai Congresului, USAID, organizațiile locale și alți oameni importanți implicați în această cauză.
Cei care nu pot participa la eveniment, pot face o donație online, iar biletele poti fi procurate de aici. 
May be an image of text that says 'ROOFTOP RECEPTION IN SUPPORT OF UKRAINIAN REFUGEES IN MOLDOVA ORGANIZED THE EMBASSY OF THE REPUBLICOF MOLDOVA PARTNERSHIP WITH THE OPEN SOCIETY FOUNDATIONS, ROMANIANS OF DC AND UKRAINE FOCUS Special guests: DEREK MITCHELL PRESIDENT ATIONAL EMOCRAT INSTITUTE DIANA DEGETTE CONGRESSWOMAN VIOREL URSU AMBASSADORO THE REPUBLIC OFMOLDOVATO USA The event will feature: MOLDOVAN WINE TASTING UKRAINIAN AND MOLDOVAN FOLK DANCES & MUSIC AUCTION OF WINE AND ART WEDNESDAY, MAY 24 6- PM OPEN SOCIETY FOUNDATION'S ROOFTOP 1730 PENNSYL VANIA AVE NW, WASH HINGTON, DC ★***... romanians OPE SOCIETY FOUNDATIONS UKRAINE FOCUS MOLDOVA FEA'
Comentează