Alegeți un abonament la revista online și tipărită „HORA in America”, publicație lunară în limba română pentru și despre comunitatea de români din SUA.

Sperăm că fiecare pagină răsfoită de Dvs prezintă interes, așa cum echipa noastră vă aduce în fiecare lună noutăți și informații cât mai diverse despre afaceri, oameni de succes, lecții învățate, educație, medicină, sfaturile juriștilor, finanțe, știință, artă și film, etc.

Sperăm că, astfel, veți fi la curent cu tot ce se petrece în comunitatea Dvs. și fiecare ediție vă aduce mai aproape de o comunitate unită din punt de vedere informațional. 

Abonamentele le puteți procura pe www.MoldovaTimes.com


<!– Begin Constant Contact Active Forms –> <script> var _ctct_m = „a185f33f3d7ff70a24245d14a630ec07″; </script> <script id=”signupScript” src=”//static.ctctcdn.com/js/signup-form-widget/current/signup-form-widget.min.js” async defer></script> <!– End Constant Contact Active Forms –>
<script data-ad-client=”ca-pub-9542507295524139″ async src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>

Abonează-te

Revista „HORA in America”

Fii la curent cu evenimentele comunității de români din SUA! Află cum și-au realizat visul american și descoperă istorii inedite și de succes!

 

Vezi lista abonamentelor