Un artist român, felicitat de un actor american! 

318

Artistul român Claudiu Dumitrache și-a publicat anul trecut propria biografie intitulată “20”. Anul acesta, Claudiu a fost omologat de Cartea Recordurilor pentru stabilirea recordului național de cel mai tânăr autor de autobiografie.

Cunoscutul actor american Michael Airington, celebru în The Paul Lynde Show din Las Vegas, i-a scris lui Claudiu câteva cuvinte care se regăsesc în biografia sa:

“I have known Claudiu Dumitrache for 4 years… One of the things that impresses me with him, is his drive and determination. Not only he is an incredible talented singer and performer, but his drive and perseverance are what it takes to be successful în life. I have been în the entertainment industry for 40 years both în front and behind the cameras and I can say, Claudiu is the real deal. He just needs that one break to take over the world.”

Printre aceste cuvinte adresate tânărului cântăreț și scriitor, se mai numără și alte laude venite din partea Didei Drăgan, amabsadorului blues-ului Eb Davis, Michaela Rose (trupa Arabesque), Raoul sau Romanița Iovan.

Michael Airington nu este singurul american care îl admira pe artistul român în vârstă acum de 21 de ani. Afaceriștii Cheryl Schuman și Michael Koch sunt de asemenea fascinați de calitățile vocale și creative ale lui Claudiu Dumitrache.

Venit în SUA pentru o aventură de două luni în cadrul unui turneu alături de mai mulți artiști români, Claudiu a fost cucerit de comunitatea românească și de locurile de vis pe care le știa doar din filmele americane. A mărturisit pentru horainamerica.com – faptul că se gândește serios să se stabilească în California pentru a se dedica divertismentului în rândul românilor, dar și americanilor. 

Claudiu este un tânăr considerat “simbol pentru viitorul creației intelectuale” de către Președintele Academiei Române. Activitatea sa a fost premiată cu mai multe distincții și este numit “model al generației Z” în presa românească.
Ziarul.uk îl aseamănă pe Claudiu cu scriitorul Arthur Rimabud pentru poeziile sale din primul volum lansat în 2018 – “Boemai unui mort”, carte pentru care a ajuns în atenția criticilor și marilor scriitori din România, creațiile sale fiind foarte apreciate. 

În viața privată, lui Claudiu îi place să citească cercetări științifice și să călătorească pe maluri de oceane și mări. Adoră să asculte muzică clasică și să reproducă “Carmina Burana”, conform unei reviste din București. 

Comentează