Când nimic nu merge așa cum trebuie, schimbă macazul! 

291
imagine simbol
imagine simbol

ANA VANDERHURST – HORA LIFE COACH | Astăzi este ziua când poți să îți schimbi cursul vieții. Nu mâine sau poimâine, dar astăzi! Să trăiești o singură zi fără pasiune, viziune pentru viitor, bucurie, speranță și încredere nu este drumul cu care ar trebui sa fii obișnuit.

Dacă nu te bucuri de viață, atunci este timpul pentru o schimbare. Asa cum spunea Albert Einstein, “este o nebunie să repeți aceleași acțiuni și să aștepți rezultate diferite.” Pentru mulți dintre noi, termenul “schimbare” este un cuvânt cu însemnătate, un cuvânt care transmite emoții de bucurie și teamă. 

Pentru multi dintre clienții mei, SCHIMBAREA este mult dorită și căutată de ei. Modul de a atinge această schimbare aduce cu sine un mare semn de întrebare. Cum obținem această schimbare? Ce avem nevoie să întreprindem ca să schimbăm ceva în viețile noastre și să mergem mai departe pe o cale noua? Răspunsul este unul simplu, dar cu o  mare semnificație: pașii mici de copil.

Ana Maria, Life Coach, NYC

Exact! Întotdeauna le spun clienților mei că tot ceea ce este nevoie este un pas mic făcut într-o nouă direcție, iar dacă decizi să faci acest pas, ești deja pe drumul spre noul TU. A învăța să mergi în viață pe un drum nou este comparabil cu modul în care un copil învață să meargă. Primul lui pas aduce cu sine frică și anxietate, dar odată ce este făcut, este un pas mare spre succes. Ești pregătit să faci primul pas spre noul TU? 

Dacă ai visuri mari și întotdeauna crezi că le vei putea atinge, atunci sunt convinsă că vei face primul pas spre un nou viitor. Un viitor care este viu și plin de lucruri minunate, un viitor strălucit pentru care ai fost creat. Și nu uita: totul începe cu un pas mic, într-o noua direcție! Trăiește viața pentru care ai fost creat, începând de ASTĂZIi!

–––––––-

Ana Vanderhurst, Phd, fondatoarea companiei Impact Life Coaching Group, este membră în diverse asociații și organizații americane, printre care Psi Chi, Tau Sigma, Asociația Consilierilor Americani, Asociația Terapiei prin Artă și Institutul International William Glasser. De-a lungul carierei, Ana a consiliat și a antrenat oameni din diverse domenii: de la lideri de servicii sociale la conducatori de corporații, profesionisti din diverse domenii, artiști internaționali și conducători de organizații religioase internaționale. Ana este pasionată de dorința de a avea un impact permanent în viețile oamenilor, iar dorința ei este să își ajute și sprijine clienții în drumul lor spre o nouă viață, spre noi idealuri, pentru a trăi o viață fericită, echilibrată, plina de speranță și realizări.

Pentru abonații HORA in America, Ana Vanderhurst vă oferă o consultație GRATUITĂ de 15 min! Înregistrați-vă pe [email protected] 

Comentează