Transilvania Imports – singurul importator de produse exclusiv românești pe piața americană

3565
Produse românești în SUA

Comunitatea românească de pe tărâmul american s-a dezvoltat considerabil în ultimele decenii. Deși românii au adoptat limba, s-au adaptat la stilul de viață de peste ocean și la noile provocări din tranzițiile vieții, gustul mâncării de acasă a rămas în preferințele culinare.

Fie că vorbim de iahnia de fasole, de zacusca românească, sau de salata de vinete, toate acestea au rămas fidele papilelor gustative ale românilor.

Răspunzând numeroaselor cerințe ale consumatorilor români din USA și pentru a facilita accesul la produsele românești, în vara lui 2016, Transilvania Imports a apărut pentru prima dată pe piața americană. De-a lungul anilor, compania a crescut exponențial, devenind recunoscută ca lider în importul de produse alimentare românești pe piața statului Illinois.

Irina Nedeljkovic și Delia Achim, româncele care au pus bazele acestei companii, aduc printr-o viziune inspirată o bucățică din gustul de acasă în America, au reușit să aducă produse românești nu doar în Illinois și Chicago, de unde au început afacerea, ci și în multe alte orașe americane.

Produse românești în SUA

Compania aspiră să se mențină pe piața americană drept cel mai mare importator care oferă o gamă largă de produse românești de calitate, să dezvolte parteneriate durabile cu clienții și furnizorii săi. Proprietarii afacerii nu se opresc aici, caută în continuare agenți, parteneri și noi piețe de des-facere pe teritoriul Statelor Unite.

DESCOPERĂ singurul importator de produse exclusiv românești pe piața americană, care distribuie în: Chicago, Ohio, Indiana, Michigan, Wisconsin, Kentucky, Missouri, Georgia, Nevada, California.

Dacă vă lipsește gustul fursecurilor românești, al turtei dulci, al perinițelor Viva (care se pot cumpăra și pe Amazon) sau cel al pateurilor vegetale românești, contactați Transilvania Imports: [email protected]

Depozite de produse românești, IL
Comentează