Business Lunch: Cum să investești în prima casă în Chicago?!

199
imagine simbol

Circa 100 de români și americani din Chicago, interesați să investească în prima casă, sunt așteptați pe 14 aprilie la un eveniment care va avea loc în Naperville. Deși în societate totul se rezuma la bani sau afaceri, agenții imobiliari din comunitatea de români din zonă încearcă să le ofere noilor migranți o perspectivă clară despre riscurile și beneficiile unei eventuale investiții în prima casă.

Investitorii interesați în sectorul imobiliar vor avea o ocazie perfectă să afle din prima sursă despre investițiile ipotecare, vor interacționa cu agenți imobiliari, agenți de credite imobiliare, avocați specializați în domeniul imobiliar, inspectori de proprietăți și pentru Radon și cu specialiști în repararea creditului.

imagine simbol

Potențialii investitori la workshop vor afla pașii care trebuie urmați pentru a-și cumpăra o proprietate, începând de la situația actuală a marketului, costul lunar a chiriei versu costul lunar al proprietății, rolul și importanta avocatului în tranzacția imobiliară, care sunt programele de finanțare, rolul inspectării proprietății contractate, ce este radonul și nivelul maxim admis, și nu în ultimul rând, care sunt soluțiile pentru un scor de credit adecvat ca să obțineți o eventuală creditare. Discuțiile vor avea loc într-o ambianță plăcută și cu un prânz inclus la restaurantul “Up North Ale House”.

Daniela Duta, inițiatoarea evenimentului, a reușit să obțină recunoaștere în comunitatea de români din SUA în calitate de agent imobiliar, investitor și landlord. Locuiește de mai bine de 20 de ani în Chicago și crede că este foarte important ca oamenii să fie informați, pentru că un client informat este un client care va lua întotdeauna o decizie corectă și va fi întotdeauna mulțumit. “Nu suntem aici doar să primim, să câștigăm, contează foarte mult ceea ce oferi comunității. De aceea, nimeni nu va avea nici o obligație față de noi”,  

Înscrierea la eveniment este gratuită, puteți rezerva un loc: tel: 773-216-1700 Adresa evenimentului: Up North Ale House, N Aurora Rd, Naperville, IL 60563

Dacă ai un eveniment important pe agendă, scrie-ne pe [email protected]

Comentează