HORA in America, împreună cu cei mai fideli cititori ai săi, vă transmite cele mai calde urări pentru Noul An 2020! Vă dorim să petreceți alături de cei dragi clipe de bucurie, să fiți mereu mândri de realizările de care ați dat dovadă pe noul continent, iar visele Americane să devină mereu un prilej de împlinire și o punte spre succes! Treci peste ce-a fost mai greu, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită în SUA!

Diana Angelson

“Vă doresc tuturor să aveți parte de sănătate și să vă bucurați de familiile dumneavoastră, să apreciați Miracolele zilnice, care vă ating viața. Vă doresc Crăciunul să vă fie Sfânt și să vă deschidă inimile, să vă iertați aproapele, să-i prețuiți pe cei dragi și să fiți mai buni. Să fim toți mai buni! Să ne aducem aminte că Hristos a venit și  ne-a dăruit atâta Iubire, încât aproape că se fac două mii de ani și noi încă o simțim! Fie ca 2020 să fie un an fantastic, să vi se îndeplinească toate dorințele, să fiți binecuvântați sufletește, emoțional și financiar! În numele lui Iisus, să fiți binecuvântați și să primiți tot ceea ce cereți!” Diana Angelson, actriță, scenaristă.

Publicitate comercială

Happy New Year from Delmon Medical College

At Delmon Medical College, LLC your career dream comes true! We offer you a unique experience in 2020! www.DelmonMedicalCollege.com

Posted by HORA in America on Sunday, December 22, 2019

Tatiana Verega, sportivă, Texas

Merry Christmas wishes to you and your families! May this Holiday season be one where you will be surrounded by those you love, by those that make you feel jolly, and by those who bring a warming touch to the season! My Christmas prayer for you is that you will be blessed. And may your days be filled with peace and happiness. Christmas comes once a year; lights and trees and gifts we choose. But we take the time to express our thoughts for a Merry Christmas and hope you get lots. And let me not forget to send you best wishes for a Happy New Year too! – Tatiana Verega, sportivă.

Gabriel Nicolescou alături de soția sa la Romanian United Fund, Chicago

Ne despart câteva clipe de la întruparea Cuvântului lui Dumnezeu în Domnul nostru Isus Cristos. Avem încâ timp să pregătim sarmale, piftii, cozonaci și chiar să coborâm în inimile noastre ca să -L auzim. Mereu și mereu ne spune același lucru: Iubiți-vă  și iubiți-mă dându-mi ascultare! Nu-i uitați pe amărați și nu uitați martirii neamului în care ne-a așezat Dumnezeu. Nu uitați teritoriile romanești încătușate încă unde frații noștri suferă în continuare umilință și deznaționalizare. Vă urez un An Nou fericit! – Gabriel Nicolescou, ziarist.


Irina Mureșanu, violonistă, profesoară de Muzică, Universitatea Maryland

Le urez tuturor cititorilor Revistei “Hora în America” un An Nou fericit cu multe împliniri! Muzica trece peste pragul tuturor imbilor, iar muzicienii Români – printre care mă număr – împărtăşesc talentul poporului nostru în Statele Unite, precum şi în cele patru colţuri ale lumii. Anul 2019 a desemnat începutul seriei de concerte “Enescu Soirées” la Institutul Cultural Român New York. În calitate de Consilier Muzical al acestei serii, am bucuria de a promova aceşti muzicieni extraordinari şi opera camera a celui care reprezintă chintesenţa sufletului Român: eternul George Enescu. Deci, nu uitaţi ca în anul care vine să găsiţi în vârtejul vieţii cotidiene şi momente de frumuseţe spirituală prin relaţiile umane, natură şi…muzică. Irina Muresanu, Associate Professor, University of Maryland.  

George Roth, President and CEO of Recognos Inc.

„Cred că anul 2019 a fost anul în care Diaspora s-a “repatriat“ politic. Diaspora a avut un impact serios la alegerile în parlamentul European,  cât şi la alegerile prezidenţiale din România. Ambele au avut ca efect începerea unui process de remediere politică a ţării. Sper ca în 2020, Diaspora să se implice şi mai mult în promovarea României, să investească în România, să viziteze România şi să trimită cât mai mulţi americani să viziteze ţara. Pentru România sper ca să se normalizeze situaţia politică, să crească kilometrii autostrăzilor şi sistemul de sănătate să intre într-un process substanţial de remediere. Semne bune anul nou are ! Multă sănătate, bucurii şi succese !!! George Roth, Consul Onorific al României în San Francisco.

TVA Logistics wishes you a HAPPY 2020 YEAR!!!

@TVA Logistics Inc. is delighted to see you all happy, healthy and prosperuous in 2020 year! Let the charm of celebrations start with positive emotions on the roads!

Posted by HORA in America on Friday, December 27, 2019

Salutări din Denver! A fost un an de succes pentru românii din diaspora. De la glasuri din întreaga țară (Alianța și Romanian United Fund) până la cărți de publicații la producții de teatru la sărbători culturale, ne-am unit pentru a demonstra că suntem o forță americană pe care trebuie să o luăm în calcul. Am participat la democrația noastră europeană de departe și am contribuit la comunitățile americane respective. Continuăm să conducem în știință, antreprenoriat, filantropie și arte. Vreau să spun felicitări tuturor! Vă doresc cele mai fericite sărbători și un Revelion roditor! La mulți ani, din Colorado! Cristina A. Bejan, Bucharest Inside the Beltway.

Dana Bucin, avocată, Consul Onorific al României în SUA

Consulatul Onorific al României din Connecticut, SUA tocmai finalizează 2019, un an plin de evenimente marcante precum ridicarea steagului României pe Capitoliul statului CT pentru al doilea an consecutiv cu ocazia Zilei Naționale, comemorarea a 30 de ani de la Căderea Comunismului împreună cu Indrei Rațiu (fiul lui Ion Rațiu) și obținerea unei Proclamații de la Guvernatorul Statului CT desemnând 22 Decembrie, 2019 drept “Romania’s Day in the State of CT”.  Urăm tuturor românilor din Diaspora un an nou 2020 plin de cât mai multă unitate în simțiri românești, spirit de colaborare și conlucrare, precum și solidificarea cât mai multor legături cu România! – Dana Roxana Bucin, Consul Onorific al României în Connecticut. 

Dorian Branea, director, Institutul Cultural Român, NYC

La capătul unui an care, pentru Institutul Cultural Român din New York, a însemnat o perioadă de reinventare și relansare, ne gândim cu bucurie și recunoștință la toți prietenii și partenerii noștri din admirabila comunitate a românilor din America de Nord.

Încrederea cu care ați întâmpinat noua echipă a Institutului și entuziasmul pe care l-ați arătat față de evenimentele noastre sunt fundația pe care am construit și vom construi și de acum încolo. Ca și până acum, artiștii româno-americani de valoare se vor regăsi în programul nostru și vom continua să colaborăm cu organizațiile culturale, adevărate ancore ale identității românești aici, peste Atlantic. Vă dorim tuturor Sărbători fericite și un An Nou creativ! – DORIAN BRANEA, Director ICR New York

Happy Holidays from Daniela Realty

We wish you all the best in 2020! All dreams about a new house to come true and a prosperious year full of fortune and hapiness! Daniela Duta @Daniela Realty

Posted by HORA in America on Sunday, December 22, 2019

Mihaela Campion

Doresc și vă doresc să avem curajul de a învăţa din experienţele trecute şi de a păşi în noul an mai înţelepţi şi recunoscători. Momentul în care ne aflăm la intersecţia a doi ani şi două decade să fie un moment de reflecţie la ceea ce avem de preţuit şi a ceea ce dorim să devenim. Compasiunea pentru noi şi cei din jurul nostru precum şi recunoștința să devină aliaţii noştri cei mai de încredere în călătoria dintre ani.  Sărbători fericite şi La Mulţi Ani! Mihaela Campion, Psihoterapeut. 

 

 

Irina VanPatten

Din nou întâmpinăm sărbătorile de iarnă în America, departe de casă. Iată din nou pregătim bucate, cineva învârte sarmalele, cineva coace colaci. Este timpul de colinde, de sărbători, felicitări. Ce poți să-i dorești de Crăciun unei persoane departe de casă? Bucurie, fericire? Pare un fals. Ce bucurie când părinții sunt departe? Ce fericire când copiii nu-s acasă? De sărbători conștientizăm cât de mare e distanța dintre familii. Depărtarea ne desparte, dar și ne unește. Mai uităm de ce am fost supărați pe părinți când eram mai tineri, dar și ei uită de ce ne mustrau pe atunci. Din fericire, distanța se parcurge în secunde dacă ai internet. Ne telefonăm, ne vedem pe ecran părinții îmbătrâniți, copiii maturizați. Viața merge înainte. De sărbători vorbim de parcă nu ne-am fi despărțit:

”Ce mai faci, mamă?”

”Dar ce să fac? Așa mai bătrânește, pe lângă casă. Dar voi ce faceți în America de Crăciun?”

”Am așezat masă ca acasă.”

”Ei, lasă, că nu mai este chiar ca cea de acasă.”

”Merry Christmas, bunică!” Se aud nepoții americanizați.

”Crăciun fericit, dragii bunicii! Crăciun fericit!”

Irina VanPatten

Comentează