Coaching cu Ana Vanderhurst: „Ce gânduri vei semăna în viață, acele roade vei culege!” 

291
www.abstractpaintingsnottrott.com
www.abstractpaintingsnottrott.com
Ana Vanderhurst | New York | Una din sesiunile mele de coaching se referă la o clientă cu care am avut o discutie de aproape 45 de minute, focusată pe o directie foarte negativă. Aproape totul părea întunecat și sumbru în viața ei. Eram sigură că existau și părți pozitive care se petreceau în viata ei, însă percepția ei era inversă.
Atunci am intrebat-o: „Crezi în principul semănatului și culesului? Crezi că o percepție negativă asupra vieții va aduce cu sine o experiență negativă a vieții?” Spre surprinderea mea, raspunsul ei a fost urmatorul: „Nu am percepție negativă asupra vieții!” Atunci am conștientizat că deși viața ei era focusată pe gânduri negative și cuvintele ei erau doar negative, ea nu avea o conștientizare a faptului că propria ei percepție o ținea blocată într-o experiență negativă a tuturor lucrurilor de zi-cu-zi.
I-am sugerat să își scrie gândurile și trăirile zilnice, să le marcheze cu plus sau cu minus, în funcție de conotația pozitivă sau negativă a propriilor sale gânduri. Acest exercițiu mintal a ajutat-o mult pe clienta mea ca să conștientizeze cât de multe gânduri și limbaj negativ colecta pe parcursul zilei.
De multe ori, nu conștientizăm cât de mult vedem doar aspectele negative și cât de mult această alegere ne blochează bucuria de a trăi. Te provoc și pe tine să îți analizezi gândurile și vorbirea zilnică și să vezi pe care undă te afli.
Întreabă-te următoarele: „Sunt mai mult orientat pe aspectele pozitive sau pe cele negative”? Dacă nu ți-ai pus niciodată această întrebare, te provoc să o faci. Ce gânduri vei semăna în viață, acele roade și vei culege!
Legea semănatului și culesului este o lege a Universului, care funcționează tot timpul, exact ca și legea gravitației. Atunci cand semeni gânduri negative, vei culege efecte negative. Atunci când vei semăna gânduri pozitive, vei culege efecte pozitive. Alegerea între aceste două poluri, pozitiv și negativ, este în mâinile tale. A fi fericit este o alegere și nimic nu te va face fericit pana nu alegi să fii fericit! Fericirea este o alegere. Deci, alege înțelept!
„A fi fericit este o alegere – nu o consecinta. Nimic nu te va face fericit pana nu alegi tu sa fii fericit” – Ralph Marston
Ana Vanderhurst 
Comentează