Campioana Tatiana Verega: “Nu am stat îm poziția Plank pentru bani”

547
Tatiana Verega, sportivă, Texas

Tatiana Verega, campioană sportivă, TexasTatiana Verega este o moldoveancă bine cunoscută pentru succesele sale în dans, în special în Statele Unite ale Americii, acolo unde și locuiește. Oamenii îi zic că are un „abdomen de fier” și și-a propus să-și înscrie numele în Cartea Recordurilor lui Guinness ca femeia care poate sta cel mai mult timp în poziția plank.

Americanii o țin minte pentru că a dansat acum doi ani la SUPER BOWL Pre-Game Party și After party. Astăzi este cunoscută ca o dansatoare profesionistă și coregrafă, antrenoare de Zumba Fitness, Personal Trainer și Boot Camp, fiind un instructor certificat, relatează HORA in America.

Sportiva a început să danseze de la vârsta de cinci ani, iar de atunci a activat în mai multe grupuri de dans din Moldova, Rusia și SUA. În 2012 decide să locuiască în SUA, iar un an mai târziu, deschide studioul de dans DLS în orașul Galveston, Texas. Tatiana Verega a reușit să stabilească recordul de 3 ore, 45 de min și 23 secunde pentru cea mai lungă durată de menținere a poziției Plank. Tânăra a depășit recordul înregistrat de o cipriotă în 2015 cu aproape 15 minute.

Pe GoFundMe a colectat bani pentru a invita coregrafi profesioniști din Los Angeles în sala ei de dans. Își dorește să lucreze cu tineri dansatori în atelierele de vară. Tatiana, însă, nu se oprește aici, în curând va lansa o carte despre viața ei și obstacolele prin care a trecut ca imigrant.

“Nu cred că voi reuși să descriu întreaga istorie printr-un mesaj scurt de unde vin. Stilul de viață pe care l-am avut în copilărie se reflectă azi în propria personalitate. Tot ce dobândeam trebuia să fie meritat și obținut cu efortul muncii și cu mare, mare dorință. Mereu am fost un copil cu ambiții mari!

Am ales să stau pe Planka deoarece este un exercițiu fizic, deloc ușor, dar aceasta este metoda mea de a putea avansa la un nivel mai înalt. Nu îmi place să stagnez. Progresul personal este o prioritate pentru mine. Pe lângă faptul că am nevoie să-mi întrec propriile puteri, foarte mult îmi place să motivez alți oameni.

Tatiana Verega, sportivă, Texas

Mesajul meu este că “Totul este posibil, trebuie doar să ai încredere în tine, să îți dorești foarte, foarte mult, să faci un plan și să-l execuți; atât e de simplu. Tatiana Verega, sportivă, TexasRecordul pe care l-am atins nu este menționat oficial încă în Cartea Guinness, deoarece este un proces de verificare și aprobare de la 5-12 săptămâni.

Până atunci nu încetez să mă dezvolt. Exact peste un an, voi executa această probă încă o dată, deoarece sunt convinsă că sunt capabilă. Mulți m-au întrebat dacă am fost plătită pentru ceea ce am făcut. Nu am stat pe Planka pentru bani.

La acest moment scriu o carte. Este o carte cu multe povești din viața mea personală și profesională, de unde am venit și cum am reușit să devin persoana care am ajuns acum. Scriu o carte nu doar cu povești, dar și cu lecții care va inspira mulți oameni. Am foarte multe planuri, niciodată nu m-am oprit, pentru mine nu există ideea de a nu ști ce vreau să fac.

Tatiana Verega, sportivă, Texas

Acum sunt concentrată la finisarea și publicarea cărții, dezvoltarea personală și, desigur, antrenez dansuri pentru copii și fitness pentru adulți. Pot să vorbesc mult despre scopuri și realizarea visurilor, dar mesajul meu este cum să obții ‘încrederea în sine’. Când încerci ceva nou, nu lăsa mâinile în jos! Chiar dacă nu îți reușește din prima.

Doina Calcea

Comentează