Blog despre lifestyle: Adevărul gol este o poveste de noiembrie

338
arhivă foto: Liubovi Vacari
Liubovi Vacari

Are rădăcini armene, dar a copilărit în Republica Moldova. Liubovi Vacari a călătorit în peste 20 de țări, iar acum se regăsește în capitala Americii Latine, în Miami. A lansat recent blogul în care femeile sunt subiect de discuție, adevărul gol despre sexul frumos.

Sunt o persoană unică în acest univers. Sunt egoistă spun doar lucruri frumoase despre mine chiar dacă unii văd altceva. Dragostea mea față de propria persoană este una foarte mare. În Statele Unite ale Americii sunt deja de un an. Personal nu vorbesc despre greutăți; sunt de părerea că pe ce pui accent aceea și atragi în viața ta. Pentru mine trecutul nu există eu trăiesc doar în prezent.

Am o mulțime de activități dar cea mai preferată activitate este cunoașterea de sine. Cuvintele rostite se pierd în timp. Cele scrise lasă o urmă. Probabil că asta și este ideea. NAKED TRUTH FOR WOMAN’S – e simplu, adevărul poate fi doar gol, îmbrăcată e minciuna. Când trăiești în prezent nu ai timp să te întorci în trecut. Prima postare mai serioasă am creat-o în Saint Petersburg.

arhivă foto: Liubovi Vacari

Nu prea m-a interesat reacția publicului, pentru mine contează reacția mea. Sunt femeie – sunt o artă. Fiecare femeie este unică în acest univers. Rutina de zi cu zi le face pe unele femei să uite cât de speciale sunt. Ajungem să purtăm măști. E timpul să ne acceptăm așa cum suntem. Eu sunt motivația mea în tot ceea ce fac. La fel și la scris.

Nu caut factori de motivație în afară, tot de ce am nevoie este înăuntrul meu. Aici se vorbește doar adevărul. Fiind înconjurați de atâta minciună, am scopul să ajut femeia să-și dezbrace măștile și să devină liberă. Nimic nu poate să mă schimbe. Eu controlez fiecare factor. 

Liubovi Vacari,  text de Doina Calcea

Comentează