Ce surprize ne pregătesc designerii români pentru colecțiile bridal 2020?!

363
Design de Mirela Iorgoni
Design de Mirela Iorgoni, Los Angeles

Dacă ești o viitoare mireasă, ai bifat cine îți va fi soțul, sau ai stabilită deja data nunții și locația, atunci următoarea pe listă ar trebui să urmeze rochia ta distinsă de mireasă. Vă recomandăm să căutați designerii români de rochii de mireasă ale căror showroom-uri merită să le vizitați. Unul din saloanele pe la care puteți trece este MID Bridal, un brand nou american, lansat de creatoarea de modă, Mirela Iorgoni din Los Angeles, relatează HORA in America. 

Colecțiile ei au luat din ce în ce mai multă amploare și spre bucuria tuturor femeilor, pot oricând să se aleagă cu o rochie personalizată. Mirela vă asigură că veți găsi modele spectaculoase, de calitate și vă puteți pune amprenta asupra modelului ales, pentru că majoritatea pot fi ajustate pe mărimea fiecărui corp grațios. Mirela ne spune că probele se fac cu șase luni înainte de a intra în garderoba ta, lipsindu-vă de orice surprize neplăcute. Și nu în ultimul rând, e frumos să susținem creatorii și afacerile românilor din SUA.

Mirela Iorgoni creează rochii de nuntă într-un stil contemporan, care le caracterizează pe toate femeile americane inovatoare și moderne. Creațiile ei se disting prin calitate, unicitate și eleganță, iar la salonul din Los Angeles, pe care are norocul să îl administreze de doi ani, îi pășesc pragul cele mai distinse doamne. Mirela știe să răspundă cerințelor și dorințelor fiecărei mirese, accentuându-le personalitatea. Rochiile de mireasă create de Mirela au devenit recunoscute pentru un design feminin, romantic, pline de fantezie și a lansat câteva colecții pentru 2020.

Designerul român a lansat un concept nou “Mid Bridal” în care se regăsesc multe mirese prin idealurile sale romantice, spiritul boem și feminitate. Rochiile de nuntă sunt confecționate din cele mai fine materiale, cu pietre prețioase și broderii prelucrate manual. Toate rochiile proiectate de Mirela Iorgoni încorporează pe deplin rafinamentul, prospețimea și romantismul. Indiferent dacă este vorba de un stil clasic, vintage sau modern, rochiile concepute de Mirela Iorgoni vor adăuga valoare, frumusețe și seducție oricărei femei.

Mirela Iorgoni, designer vestimentar, Los Angeles

Natalia Ghilașcu: Marca MID Bridal se găsește în Europa și în Statele Unite. Încă de la fondarea companiei, ați încercat să redefiniți moda pentru femei, creând cele mai căutate rochii din lume. De unde ați moștenit pasiunea pentru design și cusut?

Mirela Iorgoni: Am moștenit-o de la bunica mea, Maria Bojin, am avut multe de învățat de la ea încă din copilărie și doresc pe această cale să-i mulțumesc pentru toată răbdarea și învățătura. Îmi amintesc că avea cliente din toate colțurile țării, era foarte căutată și încă este solicitată pentru broderiile și costumele tradiționale unice. Deține o colecție superbă de costume tradiționale românești din 1959, pe care le păstrează, și de la alte bunici. Tot ce îmi aduc minte este că petreceam ore în șir la cusut.

N.G: Rochiile nu sunt modeste, mai degrabă extravagante și complicate în design frumos, de unde vă inspirați cel mai des?

M.I: Mă inspiră tot ce mă înconjoară, trebuie doar să fiu mereu atentă și receptivă la noile trenduri. De cele mai multe ori, inspirația vine când muncesc, când văd dantela, mătăsurile și mărgelele.

N.G. Rochiile de seară pe care le coaseți nu sunt dintre cele pe care le găsim de ocazie în magazine, iar mătasea este una specială. De unde le găsiți și cât de prețioase sunt?

M.I: Le aducem din Franța, Italia, Spania. De fiecare dată, caut materiale cu totul speciale și prețioase ca să putem răspunde tuturor solicitărilor din SUA.

N.G: E ușor să creezi un brand renumit în SUA și ce presupune acest efort?

Design de Mirela Iorgoni

M.I: Nu este deloc ușor să creezi un brand, fie în Europa, sau fie în SUA. Este foarte important să ținem cont de două lucruri: coerență și perseverență, trebuie să investim mult timp și efort pentru a-ți convinge consumatorii să creadă în brandul tău.

N.G: Marca MID Bridal se găsește în Europa și în Statele Unite. E nevoie să munciți mult pentru a face față concurenței?

M.I: Nu consider că am concurență, pentru că 90% dintre femeile care ne calcă pragul magazinului îmi povestesc că observă același design de ani buni și nu pot găsi nimic nou, de aceea, preferă colecțiile noastre de rochii, absolut noi, unice pentru fiecare femeie.

N.G: Toate rochiile realizate în studioul tău sunt confecționate manual de croitori de top din Orange County, California și care aplică tehnici de cusut de lux. Cum vă reușește să puneți în valoare aceste talente, cum i-ați găsit?  

M.I: Croitorii de la salonul meu au lucrat și cu alte branduri mari din USA. Nu a fost greu să-i găsesc după ce am publicat un anunț că suntem în căutare de croitori cu o experiență de peste șase ani în domeniu și care sunt doritori să depună umărul, după care au trecut cu brio câteva teste. Sunt oameni deosebiți și dau tot ce pot pentru fiecare ținută în parte.

Design de Mirela Iorgoni

N.G: Care sunt realizările de a vă promova colecțiile la evenimentele de modă în Los Angeles și ce planuri aveți în acest sens?

M.I: Anul acesta vom avea o participare importantă în septembrie la Los Angeles Fashion Week, cel mai popular eveniment din Los Angeles din lumea modei. Ne așteptăm la prezența actorilor importanți și foarte multă presă. Îmi doresc să particip la cât mai multe evenimente de acest gen, iar pentru fiecare spectacol vom pregăti colecții noi și speciale.

N.G: Care sunt tendințele rochiilor de mireasă și de gală pentru 2020 și cu ce colecții noi veniți pe piață?

M.I: Pentru noile colecții folosim materiale din fibră naturală, precum mătasea, bumbacul, și viscoza. De asemenea, pentru o ținută mai sofisticată sunt preferate și materialele mai prețioase, precum dantela, catifeaua, și mătasea naturală. Culorile, în ceea ce privește rochiile de mireasă sunt ivory, blush și light blue. Pentru rochiile de gală folosim tradiționalul negru și culorile pastelate, tonuri calme precum roz, lila, corai, azur, dar și culorile strălucitoare de auriu, argintiu. Noile tendințe tele pentru rochiile de mireasă sunt cele cu pene de struț, rochiile cu paiete, rochiile cu dantelă, cu aplicații decorative și prețioase, rochii cu guler din dantelă și satin, și nu în ultimul rând, pantalonii pentru mireasă.

N.G: Cu care modele ați reușit să colaborați și cum a fost această experiență?

M.I: Am avut o deosebită plăcere de a colabora cu modele precum Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu în cadrul unei reviste din România. A fost o experiență plăcută, ținând cont că și eu sunt româncă și sunt mândră de această colaborare!

 

Comentează