Institutul Cultural Român din New York deschide seria de concerte „Enescu Soirees”

234
Irina Mureșanu, violonistă, premiantă
Irina Mureșanu, violonistă, premiantă

Institutul Cultural Român din NYC vă așteaptă pe 12 aprilie cu mult drag la concertul de lansare a „Seratelor Enescu”, un nou program permanent al Romanian Cultural Institute in New York! Nu ratați un eveniment excepțional propus de violonista Irina Muresanu, unul dintre cei mai recunoscuți muzicieni româno-americani. 

Violonista de excepție, premiantă, Irina Mureșanu, s-a remarcat prin performanță muzicală a turneului „Patru strune în jurul lumii”. Irina a câștigat inima publicului și a criticilor deopotrivă cu performanțele sale „irezistibile” (Boston Globe), spectaculoase, elegante și pline de inimă dintr-un repertoriu clasic, romantic și modern.

„Patru Strune în Jurul Lumii” este un proiect de rezonanță globală, inițiat de Mureșanu drept omagiu pentru culturile muzicale din întreaga lume, care dezvăluie povestea vioarei în timp și spațiu și prezintă compozitori din patru continente.

Fiți pregătit să fiți uimiți de varietatea sălbatică de sunete și culori create doar de … patru strune!

„Seratele Enescu” este un nou program permanent al Institutului Cultural Român care are drept scop prezentarea, cultivarea și promovarea muzicii românești în New York și în alte centre culturale importante din Statele Unite. Oferim artiști români, americani și internaționali cu o gamă largă de stiluri și genuri. Omonimul programului îl onorează pe cel mai prolific și respectat muzician român, George Enescu, compozitor de geniu, violonist, pianist și dirijor.

Evenimentul va avea loc vineri, 12 aprilie, ora 7 pm. 

Intrarea este liberă cu rezervare la acest link https://bit.ly/2Gf0MWn

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

www.facebook.com/RCINY | www.icr.ro

Comentează