Conferință RePatriot în Chicago și Utah pentru diaspora de business din SUA

186
imagine simbol
imagine simbol

Misiunea economică Repatriot SUA invită românii din diasporă la o întâlnire de business în Chicago și Utah, care vor face cunoștință cu oportunitățile de afaceri și de investiții oferite de Guvernul României, relatează HORA in America. 

Organizatorii își propun să să întâlnească cu liderii de business, pe care speră să îi aducă mai aproape de România. „Ne dorim să aducem Acasă exemple de bune practici, să înțelegem specificul derulării afacerilor cu SUA, să atragem investiții și să discutăm despre cum pot fi mai bine valorificate oportunitățile de afaceri din România”, se menționează în invitație.

“De peste 100 de ani vedem cum românii migrează în toate colțurile lumii, căutând să-și împlinească destinul și să-și pună în valoare puterea de muncă și de inovație moștenită de la străbuni. Noi, cei rămași, i-am văzut învățând, muncind și reușind în noile lor patrii și îi privim cu admirație și respect pentru reușita și aprecierea câștigată”, declară Marius Bostan, inițiatorul mișcării RePatriot.

În program sunt stabilite și vizite de lucru în statul Utah, unde delegația românilor se va întâlni cu Guvernatorul Utah, Spencer Cox, Procurorul General al Utah, Sean Reyes; Utah State Capitol. La întâlnire va participe și Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, care vpr pune în discuție subiecte despre Apărare și Securitate, Sănătate, IT, Agricultură, Turism, Educație, Producție.

Evenimentul din 18 aprilie de la Chicago este organizat cu sprijinul Ambasadorilor Repatriot. Conferința se va desfășura la The Trump International Hotel & Tower®, în sala Bridgeview, începând cu ora 18.00. Pentru detalii, accesați aici. 

RePatriot organizează a doua misiune economică în Statele Unite ale Americii, cu scopul de a crea poduri între America și România.

Comentează