Scriitoarea A.G. Billig: “Aleg Iubirea: o călătorie de la frică la iubire”

467
Andreea Billig, scriitoare

A.G. BILLIG, născută la București, este scriitoare, autoare a best-seller-ului „I Choose Love: A Journey from Fear to Love,” și fondatoare a platformei Self-Publishing Mastery, prin care ajută autorii să publice în regim de self-publishing. A apărut la numeroase conferințe de pe coasta de Vest a Americii în calitate de speaker și expert în self-publishing și book marketing.

Este pasionată, în egală măsură, de spiritualitate. Atunci când nu scrie sau nu lucrează cu alți autori, practică fitness, terapii alternative și yoga, dansează, participă la evenimente culturale, călătorește și admiră apusul pe plajă. Din februarie 2019 locuiește permanent în Orange County, o zonă pitorească de lângă Los Angeles. Este femeia care mereu alege dragostea. Cartea ei nu este altceva decât o călătorie de la frică spre iubire, este mai mult decât o carte despre relații, este un manual puternic și transformator pentru a-ți trezi inima, a-ți reafirma direcția în viață și a trăi iubirea în fiecare zi.

Inspirată de propria sa călătorie către iubire, A.G. Billig te va ajuta să descoperi secretul care a ajutat milioane de oameni să găsească iubirea adevărată. Indiferent dacă ești  într-o relație sau încă îți cauți partenerul ideal de viață, cartea scrisă de A.G. Billig te va călăuzi către o viața plină de iubire, eliberată de tirania fricii, a credințelor false și a limitărilor auto-impuse.

În continuare, publicăm câteva fragmente din volumul „I Choose Love: A Journey from Fear to Love” de A.G. Billig, disponibil în format digital, tipărit și audiobook pe Amazon, iBooks, Kobo, Barnes & Noble, Google Play.

”Mi-am amintit ce înseamnă frica. Frica de a-mi supăra tatăl și a-i pierde iubirea. Frica de a nu lua examenul, de a-mi cădea blocul în cap la cutremur, de a pierde toți banii. Acel tip de frică ce te ține captiv într-o lesă, în rolul de cetățean și consumator ideal. M-am simțit brusc obosită, secată de creativitate și energie, captivă.

Andreea Billig, scriitoare

Mi-am amintit ce am învățat într-un mic sat brazilian în urmă cu câțiva ani:

„Frica și iubirea nu pot coexista”.

Am decis să fac o alegere. Am ales iubirea. Însă pentru a o și trăi, a fost nevoie să pun în practică toate cunoștințele dobândite pe parcursul călătoriei mele spirituale, începute în 2019.

Pentru a-mi trata alegerea, a trebuit să fac o treabă și să practic cunoștințele pe care le-am acumulat în timpul unei căutări spirituale de șapte ani. Habar nu am avut că va avea vreo legătură cu tine.

La două zile după întoarcerea din SUA, pe 13 noiembrie, au avut loc teribilele atacuri teroriste de la Paris. De data aceasta, mi-am păstrat calmul. Cu toate acestea, am simțit un nor de îngrijorare și frică cuprinzând lumea occidentală. Oamenii punându-și viitorul sub semnul întrebării într-un Univers răuvoitor:

„Oare eu voi victima următoarei tragedii?”

Atunci am știut că trebuie să scriu această carte. Să te inspir să faci aceeași alegere ca și mine, să devii un ambasador al iubirii. Cu cât mai mulți dintre noi alegem iubirea, cu atât lumea devine mai bună.

Imaginează-ți cum ar fi să îți trăiești restul vieții în pace. Imaginează-ți copiii și nepoții crescând într-o lume lipsită de violență și ură. Poți face ca acest vis să devină realitate. Contribuția ta contează mai mult decât îți imaginezi.

Trebuie să te avertizez că această carte te va transforma. Bine ai venit pe drumul spre o nouă viață, construită cu iubire. Călătoria nu va fi ușoară dar îți promit că îți va aduce satisfacții uriașe. Îți va da putere, te va ajuta să experimentezi iubirea adevărată, să învingi temerile, să experimentezi adevărata libertate.

Pregătește-te să uiți ce ai învățat și să descoperi o altă abordare a vieții în prima parte a cărții. Suflecă-ți mânecile, treci la treabă și transformă-ți viața folosind cele șase tehnici prezentate în partea a doua a cărții.

Înainte de a începe, permite-mi să îți împărtășesc încă ceva.

Nu există drame, doar experiențe. Nu există victime, doar oameni care au o anumită viață și un anumit destin. Nu poți alege momentul nașterii și al morții tale dar poți alege ceea ce faci între ele. De aceea, tot ceea ce faci, fă cu iubire”.

Descarcă gratuit ediția online sau comandă tiparul revistei (aprilie).

Hai în HORĂ să descoperi comunitatea de români din SUA și alte noutăți despre profesioniști și oameni talentați! Abonează-te chiar azi la revista HORA in America! Poți primi revista tipărită și acasă. Nu pierde nicio ediție importantă! 

Comentează