Recomandări de filme: „A doua venire a lui Hristos”, produs de cineaști români

452

Noul film, “A Doua Venire a lui Hristos”, produs de doi cineaști români, a fost lansat anul trecut cu fast în cinematografele din Hollywood, mai ales că pelicula a trecut și prin câteva faze miraculoase în timpul filmărilor, relatează HORA in America.  

Filmul redă povestea unei femei de știință, Dr. Beatrix Cera (Diana Angelson), în timp ce încearca eroic să salveze lumea atunci de la un dezastru ecologic la nivel mondial, care duce la foamete și sfârșitul întregii omeniri.

Este o poveste emoțională și personală în timp ce doctorul Cera se luptă cu sine pentru a găsi o soluție la probleme insurmontabile, pe măsură ce copilul ei adoptat trece prin această criză.

“A doua venire a lui Hristos” marchează debutul regizoral al lui Daniel Anghelcev, produs de Producțiile Flawless, împreună cu producțiile 7Heaven Productions și FilmBrewery. În total, circa 250 de actori s-au filmat în acest proiect, iar timp de trei zile, a plouat după șapte în deșertueile din California, ceea ce a fost de neînțeles pentru cineaști.

În film s-au filmat actori români, iar filmele creștine din Hollywood nu prea sunt susținute, afirmă Daniel Anghelcev, cu toate acestea, toți actorii talentați și-au arătat bunovoința și încrederea că va fi unul de succes. La premierea filmului au fost prezenți membrii de familie ai ambilor scenariști, actori renumiți, dar nu au lipsit nici reprezentanții comunității de români din Los Angeles, Asociația “Viitorul Român”, care l-au susținut pe Daniel Anghelcev în debutul său regizoral.

 

Comentează