Ținem pumnii pentru românca la “Cel mai bun Avocat al Anului” în Connecticut

802
Dana Bucin, avocată, Consul Onorific al României în SUA
Dana Bucin alături de doi avocați nominalizați pentru concursul „Avocatul Anului” în Connecticut

Avocata și Consulul Onorific din Connecticut, Dana Bucin este finalista concursului “Cel mai bun Avocat al Anului” în Connecticut, alături de doi avocați americani. Pe 16 mai, la Bond Ballroom din Hartfort vom afla rezultatele concursului și ținem pumnii pentru conaționala noastră. 

Alți doi finalisti pentru Premiul „Avocatul Anului sunt profesorul Jon Bauer de la Universitatea din Connecticut, și Moy N. Ogilvie de la McCarter & English.

Dana Bucin a fost nominalizată de firma de avocatură Murtha Cullina LLP unde ea este parteneră, o firmă cu peste 100 de avocați și 5 birouri în Connecticut, Boston și New York. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm cine va fi câștigătorul Premiului “Avocatul Anului”, care urmează să fie selectat și anunțat la o cină importantă pe 16 mai la Bond Ballroom din Hartford.

„Acest premiu este cea mai înaltă distincție oferită de Baroul din Connecticut avocaților săi.  Este o absolută onoare să mă aflu printre finaliști și faptul că 2 din cei 3 finaliști apărăm drepturile imigranților indică prețuirea pe care Baroul de Connecticut o are pentru imigranți și drepturile lor”, spune Dana Bucin pentru HORA in America.

Avocata face parte din Diasporă de aproape 21 de ani, practică avocatura de imigrări și drept comercial internațional în statul Connecticut de circa 14 ani și a reprezentat mii de imigranți și companii care doresc să își extindă operațiunile în SUA.  A devenit recunoscută, îndeosebi, pentru asigurarea vizelor pentru antreprenori și investitori și pentru eliberarea a doi cetățeni cubanezi din custodia imigrației, necesitând negocieri ample cu oficialii ICE.

Dana Bucin, avocată, Consul Onorific al României în SUA

O petiție depusă în instanța federală a fost cheia eliberării clienților, aflați în custodie timp de șase luni. Pe lângă aprecierea de care se bucură din partea comunității locale, statul român i-a recunoscut meritele și a numit-o anul trecut Consul Onorific al României în Connecticut.

Connecticut Legal Awards este un concurs anual, iar juriul a selectat în acest an 65 de câștigători în diferite categorii care activează în acest stat, fiind considerați cei mai onorabili în comunitatea avocaților.  

Comentează