Abonează-te la HORA in America

195

 

Revista „HORA in America” își face apariția în SUA pentru a promova comunitatea de români, oameni care s-au remarcat în artă, film, educație, afaceri, știință și în societatea americană. Începând cu septembrie, publicația lunară în limba română poate fi găsită online și în versiune tipărită în restaurante, centre culturale, ambasade și organizații non-profit.

Revista nu urmărește scopuri politice și nu face partizanat politic, doar reflectă viața comunitară din SUA și vine în sprijinul noilor imigranți cu unele sfaturi despre sistemul american. În spatele echipei se află editori și contribuitori pe diverse subiecte, și care au în spate o experiență de peste 15 ani.  

Fiecare pagină răsfoită de Dvs prezintă interes, așa cum echipa noastră vă aduce în fiecare lună noutăți și informații cât mai diverse despre afaceri, oameni de succes, lecții învățate, educație, medicină, sfaturile juriștilor, finanțe, etc. Astfel, abonații sunt la curent cu toate evenimentele din comunitate și este un pas valoros în a consolida românii din SUA din punt de vedere informațional.

ABONEAZĂ-TE AICI

Comentează